Συμμετοχή Δήμου Κεφαλλονιάς στην Έκθεση Τουρισμού στο Λουγκάνο

Με την συμμετοχή πλήθους παραγόντων της τουριστικής βιομηχανίας ολοκληρώθηκαν οι εργασίες της Έκθεσης Τουρισμού στο Λουγκάνο της Ελβετίας με το πληροφοριακό Περίπτερο της Κεφαλονιάς να συγκεντρώνει το ταξιδιωτικό ενδιαφέρον.

Την Έκθεση, μεταξύ των άλλων, τίμησαν με την παρουσία τους και συμμετείχαν σε συσκέψεις ενημέρωσης η Επιχειρηματίας Τουρισμού,  κα Τέτη Καλαφάτη και ο Πρόεδρος της Kefalonian Lines, κ. Σπυράγγελος Λυκούδης.

Την οργανωτική ευθύνη του Περιπτέρου είχε ο Προϊστάμενός της Υπηρεσίας Τουρισμού, κ. Σταύρος Κουρής – Κορκός, ενώ την επιμέλεια επικοινωνίας και προβολής του της Κεφαλλονιάς στα διεθνή ταξιδιωτικά Μ.Μ.Ε. ο Α/Δήμαρχος Τουρισμού, κ. Ευάγγελος Κεκάτος.
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις