Μεγάλη συμμετοχή στην αρχαιολογική-ιστορική & μουσική περιήγηση από την κοίτη του ποταμού Βόχυνα έως το Φαράγγι του Πόρου

Tο Σάββατο, 19/08/2017 σε συνεργασία με την Δημοτική Ενότητα Πόρου πραγματοποιήθηκε μια σπουδαία γεωλογική, αρχαιολογική-ιστορική & μουσική περιήγηση στην κοίτη του ποταμού Βόχυνα έως το Φαράγγι του Πόρου , κάτω από το Σπήλαιο της Δράκαινας.

Στόχος: Η μετεξέλιξη αυτού του οδοιπορικού (πραγματοποιήθηκε φέτος για 2η συνεχή χρονιά με διπλάσια από το 2016 συμμετοχή) σε ποιοτικό Φεστιβάλ Μουσικής κ Πολιτιστικών Δρώμενων στο όνονα του εντυπωσιακού και κυρίως διαχρονικού πόρου ζωής για το νησί, το Φαράγγι του Πόρου, με ανθρώπινη χρήση τουλάχιστον από την απώτερη Προϊστορία .

Θερμές Ευχαριστίες στην Δρ. Γεωργία Στρατούλη, αρχαιολόγος – ΥΠΠΟΑ ( τα αποτελέσματα της αρχαιολογικής έρευνας στη Σπηλιά της Δράκαινας ) και στον Δρ. Αντώνης Μανάκος, γεωλόγο.
Είναι προτέρημα, χαρά και ευλογία Πολιτιστικοί Συλλόγοι και φορείς να έχουν τέτοιους Αξιόλογους Ανθρώπους στο πλαι τους που μεσα από την Επιστήμη τους και την εμπειρία τους δίνουν τον καλύτερο απλό Εαυτό τους για να μας δίνουν την ευκαιρία να γνωρίσουμε ακόμα καλύτερα τον τόπο μας !!!

Ευχαριστίες θερμές επίσης στον καπτεν Γιώργο ως οδηγό αλλά και στους δύο εξαίρετους μουσικούς μας Άγγελο Τζαμαρία και Αγγελική Πάππα οι οποίοι άμεσα και απλόχερα χάρισαν στους παρευρισκομένους μοναδικές μελωδίες σε ένα τόσο διαφορετικό και μοναδικό τόπο 🙂!!!

Από το Δ.Σ.
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις