ΥΠΕΡΙΩΝ: «Θερμά συγχαρητήρια στο βιβλιοπωλείο “Happy House”»

 

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Προστασίας της Ισότητας και των Δικαιωμάτων Ατόμων με Αναπηρία «ΥΠΕΡΙΩΝ» ευχαριστεί θερμά το βιβλιοπωλείο «Happy House» στο Ληξούρι για την πρωτοβουλία του να στηρίξει οικονομικά το σωματείο μας με ένα (1) Ευρώ από την πώληση κάθε βιβλίου και σύμφωνα πάντα με το πρόγραμμα εκδηλώσεων, που έχει ανακοινώσει για το φετινό καλοκαίρι.

Επίσης, συγχαίρουμε τη δράση, που έχει αναπτύξει τα τελευταία χρόνια, με τις παρουσιάσεις αξιόλογων βιβλίων δίνοντας τη δυνατότητα σε ντόπιους και ξένους, που αγαπούν το βιβλίο, να ενημερωθούν απευθείας από τον ίδιο τον συγγραφέα.

Η οργάνωση είναι ξεχωριστή, ο χώρος ενδείκνυται για τη συγκεκριμένη δραστηριότητα και οι προβληματισμοί του κοινού μέσα από τοποθετήσεις και ερωτήσεις – απαντήσεις αναδεικνύουν την πνευματικότητα των ανθρώπων, που παρακολουθούν.

Θερμά συγχαρητήρια!!!

 

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Η Πρόεδρος

Σοφία Μαροπούλου – Ζαφειράτου

Η Γενική Γραμματέας

Γερασιμούλα Σταθάτου

 
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις