“Μάγεψε” η συναυλία της Χορωδίας – Μαντολινάτας Αργοστολίου (εικόνες-βίντεο)

Με επιτυχία παρουσιάστηκε χθες το βράδυ η ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ 2017, της ΧΟΡΩΔΙΑΣ & ΜΑΝΤΟΛΙΝΑΤΑΣ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ, στον Αύλειο Χώρο του ΞΕΝΙΑ στο Αργοστόλι.
Ακούστηκαν γνωστά Ελληνικά τραγούδια , από το Παιδικό Τμήμα της Χορωδίας μας , υπό την διεύθυνση της δασκάλας τους Αντζελα Τκάτς, ορχηστρικά γνωστά και αγαπημένα Ρώσσικα τραγούδια από την Μαντολινάτα.Η Ειρήνη Καμινάρη και η Ματίνα Παπαγεωργίου τραγούδησαν όμορφα τραγούδια, τις συνόδευσε στο πιάνο η Ευαγγελία Φραγκιά. Η Χορωδία με την Μαντολινάτα της παρουσίασαν το πρόγραμμα που ετοίμασαν με τον Μαέστρο τους Σπύρο Θεοτοκάτο, αυτή την περίοδο. Το πρόγραμμα περιελάμβανε στο πρώτο μέρος τραγούδια των πιο γνωστών σύγχρονων Ελλήνων συνθετών και  στο δεύτερο μέρος Κεφαλονίτικα και Επτανησιακά τραγούδια.
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις