Η Carla Fracci στην υποτροφία χορού της ‘Art & Style’ Dance Studio στην Ιταλία

Στην Ιταλία βρίσκεται ακόμη η σχολή χορού ‘Art & Style’ Dance Studio Γαλιατσάτου Όλγα για πέμπτη ημέρα.Τα σεμινάρια χορού συνεχίζονται με έντονους ρυθμούς.

Μεγάλη χαρά και έκπληξη σήμερα για όλους τους χορευτές της υποτροφίας ήταν η επίσκεψη της διάσημης Carla Fracci η οποία ήρθε από το Μιλάνο ειδικά για την διοργάνωση. Τεράστια η τιμή και η συγκίνηση να διδάξει στο μάθημα του μπαλέτου.

Η Carla Fracci είναι διάσημη χορεύτρια του μπαλέτου και ηθοποιός με καταγωγή από την Ιταλία.Η διεθνή της καριέρα στο χορό είναι μεγάλη.Έχει χορέψει με τους πιο διάσημους  παρτενέρ όπως ο Rudolf Nureyev, Vladimir Vasiliev, Henning Kronstam, Mikhail Baryshnikov, Alexander Godunov, Gheorge Iancu, Giuseppe Picone, Roberto Bolle και Erik Bruhn.

Τα διασημότερα έργα της είναι Νijinky και Giselle.

Μάλιστα βραβεύθηκε σήμερα στον χώρο των σεμιναρίων για την προσφορά της στον χορό. Η Carla Fracci επηρέασε το κλασσικό μπαλέτο προσθέτοντας ρομαντικό χαρακτήρα στις μπαλαρίνες ξεφεύγοντας από την αυστηρότητα των χορευτών του 19ου αιώνα. Σήμερα είναι 83 ετών.

Είναι ιδιαίτερη η τιμή για την σχολή ‘Art & Style’ Dance Studio από το νησί μας να βρίσκεται σε ένα τόσο σημαντικό γεγονός.
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις