Λίγο “ντεφορμέ”, αλλά άψογος ως Πρόεδρος ο Θεόφιλος

Χρέη προέδρου της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Κεφαλονιάς εκτέλεσε σήμερα ο επικεφαλής της μείζωνος αντιπολίτευσης Θεόφιλος Μιχαλάτος και ομολογουμένως τα πήγε αρκετά καλά αν  σκεφτούμε μάλιστα ότι επρόκειτο για μία συνεδρίαση με αρκετή ένταση και αντεγκλήσεις.

Βέβαια από την άλλη πλευρά πρέπει να σημειωθεί ότι ο Θεόφιλος εμφανίστηκε κάπως “ντεφορμέ” και κάπως αμήχανος δεδομένου ότι έχουν περάσουν χρόνια από όταν ασκούσε διοίκηση. Παρόλα αυτά όμως γρήγορα βρήκε τον ρυθμό αφού ήθελε να δείξει σε όλους ότι μπορεί να εκτελέσει άψογα και καθήκοντα “εκτελεστικής εξουσίας” και ότι η μακροχρόνια παραμονή στην αντιπολίτευση δεν τον έχει κάνει να χάσει τα αντανακλαστικά του.

Μα αυτά με αυτά ο Θεόφιλος Μιχαλάτος κατόρθωσε να κερδίσει πολιτικούς πόντους σήμερα αφού τον σεβάστηκαν όλες οι πλευρές ενώ αντίθετα αλγεινή εντύπωση προκάλεσε η στάση του Δημοτικού Συμβούλου του ΚΚΕ Νίκου Γκισγκίνη, ο οποίος για άλλη μία φορά  προσπάθησε χωρίς επιτυχία να παραστήσει τον “γενικό εισαγγελέα” και έβγαλε τη γνωστή “χολή” του.

Κλείνοντας θα θέλαμε να σημειώσουμε ότι καλά θα κάνει η Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής Σοφία Γαρμπή να μην ξαναλείψει από τον θώκο της γιατί από ότι φαίνεται άνοιξε η όρεξη του Θεόφιλου και τώρα ποιος τον σταματάει.

 
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις