Κατενθουσιασμένοι οι Πρόσκοποι Συκεών Θεσσαλονίκης από την Κεφαλονιά

Κατενθουσιασμένοι από την Κεφαλονιά δήλωσαν οι Πρόσκοποι της 4ης Κοινότητας Συκεών Θεσσαλονίκης που βρίσκεται αυτές τις μέρες στο νησί μας στα πλαίσια της καλοκαιρινής εκπαιδευτικής εκδρομή που διοργανώνουν κάθε χρόνο.

Η ομάδα αποτελείται από παιδιά 15 έως 17 ετών και το πρωϊ συναντήθηκαν στο Δημοτικό Θέατρο Ο Κέφαλος μετά από πρόσκληση του Αντιδημάρχου Τουρισμού Ευάγγελου Κεκάτου και του Αντιδημάρχου Λειβαθούς, Ηλία Κουρκουμέλη για να μοιραστούν τις εντυπώσεις τους από την Κεφαλονιά.

Ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού Ευάγγελος Κεκάτος τους καλοσώρισε στο νησί μας και τόνισε μεταξύ άλλων ότι προσκοπισμός αποτελεί δείγμα Πολιτισμού, τους μοίρασε μάλιστα και έντυπο υλικό του Δήμου με τις ομορφιές της Κεφαλονιάς, από την μεριά τους ο Αρχηγός Θωμάς Μανίτσας, η υπαρχηγός Αναστασία Παρασκευοπούλου αλλά και τα μέλη της Κοινότητας των Προσκόπων εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για την άψογη φιλοξενία  και την ευγένεια των κατοίκων που συνάντησαν στις εξορμήσεις τους στη φύση σε διάφορες περιοχές της Κεφαλονιάς.

Ευχαρίστησαν ιδιαίτερα τον Αντιδήμαρχο Λειβαθούς, Ηλία Κουρκουμέλη για την άμεση ανταπόκριση σε ότι του ζήτησαν αλλά και την Αρχηγό του 1ου συστήματος Προσκόπων Αργοστολίου, Ισμήνη Κρεμμύδα για την άριστη συνεργασία και στήριξη που τους πρόσφερε.
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις