“Για τα πανηγύρια” ο Πρόεδρος της Αγίας Θέκλης και ο γνωστός “υποβολέας” του

Συνεχίζει με ψέμματα ο μέχρι χθες άγνωστος σε όλους Πρόεδρος της Αγίας Θέκλης, ο οποίος κατόρθωσε μέσω φαιδρών ανακοινώσεων να κερδίσει τα περίφημα “δεκαπέντε λεπτά δημοσιότητας” πλην όμως σε ρόλο “κωμικού”.

Δε φτάνει δηλαδή που κατελήφθη να δημοσιεύει χονδροειδή και προκλητικά ψεύδη όπως π.χ ότι η Αγία Θέκλη είχε διακοπές νερού για… “τρεις μήνες” αντί του αληθινού για τρεις μέρες ή ότι δήθεν το αντλιοστάσιο της ΔΕΥΑΚ στην περιοχή δεν έχει επιτηρητή τάσεως (απόλυτο ψέμα), σήμερα με νέα ανακοίνωσή του συνεχίζει με ψέματα, γράφοντας ότι δήθεν από το Μάρτιο μέχρι σήμερα έχουν καεί 4 γεννήτριες στην γεώτρηση της περιοχής.

Πρόκειται λοιπόν για ένα ακόμη ψέμα και από ότι φαίνεται τόσο ο συγκεκριμένος Πρόεδρος όσο και ο “υποβολέας” του ζουν πλέον σε ένα δικό τους παράλληλο σύμπαν γεμάτο συκοφαντίες, ψεύδη, ύβρεις και παραληρήματα. Φυσικά, όπως μαθαίνουμε, η ΔΕΥΑΚ δεν πρόκειται να ασχοληθεί άλλο με την αστεία περίπτωση του Προέδρου της Αγίας Θέκλης και ίσως κακώς του απάντησε αρχικά αφού έτσι έδωσε αξία σε μία γραφική πολιτικά περίπτωση όπως φάνηκε και από τη σημερινή ανακοίνωσή του, όπου και πάλι διαδίδει ψευδή γεγονότα σε εφαρμογή του ρητού, “ο έξυπνος διορθώνει, ο βλαξ επιμένει”!!!

Υπάρχουν βέβαια και σκέψεις να ακολουθηθεί η νομική οδός για διασπορά ψευδών ειδήσεων εις βάρος του Προέδρου της Αγίας Θέκλης αλλά το πιο πιθανό είναι να τον αφήσουν στην πλήρη απαξίωση.

Όσον αφορά στον “υποβολέα” του, δηλαδή το γνωστό “αργόσχολο” και “αρρωστημένο” πρώην Δήμαρχο, είναι άγνωστο αν η “ασυλία” του θα κρατήσει για πολύ καιρό ακόμη ή αν κάποια στιγμή θα λάβει την απάντηση που του αρμόζει.

Και τότε αυτά που φαντασιώνεται για τους άλλους θα τα πάθει ο ίδιος…Φαίνεται πως την ανοχή την έχει εκλάβει ως αδυναμία αλλά στην πραγματικότητα μάλλον βαριούνται να ασχοληθούν σοβαρά μαζί του χωρίς όμως να σημαίνει αυτό ότι κάποια στιγμή δεν θα υπάρξει αλλαγή τακτικής.

http://anexarttitosblog.gr/
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις