Στο Πανελλήνιο Κύπελλο optimist 11 χρονών συμμετείχε ο Α. Ο. ΙΘΑΚΗΣ ” Η Πρόοδος”

Στο Πανελλήνιο Κύπελλο optimist 11 χρονων συμμετείχε ο Α. Ο. ΙΘΑΚΗΣ ” Η Πρόοδος” , άλλη μια φορά, με τους αθλητές της Φιαμπολη Ιωάννη και Καράβια Λευτέρη, που διεξήχθη στο Μαραθώνα 18-21/06.

Ένα Πανελλήνιο που ξεπέρασε κάθε προσδοκία σε συμμετοχές, 330 μικροί ιστιοπλόοι ηλικίας 8-11, από όλη την Ελλάδα!!!! Τρεις μέρες αγώνων με ένα ωραίο αεράκι 6-8-14 knots , πραγματοποιώντας συνολικά 9 ιστιοδρομίες.

Οι αθλητές μας κατάφεραν να κρατηθούν σε θέσεις απο την δεκάδα μεχρι την τριανταδα, όπου στο σύνολό τους βρέθηκαν ο μεν Λευτέρης στην 36η θέση και ο Γιάννης στην 46η ανάμεσα στα 230 αγοράκια!!!!!

Αποκομίζοντας πολλές εμπειρίες αγωνιστικές και μη, από όλη την διοργάνωση!!!! Ας ετοιμάζονται οι υπόλοιποι μικροί αθλητές μας για τους επόμενους αγώνες , να συμμετάσχουν και να ζήσουν μοναδικές εμπειρίες……

Ακολουθεί το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα optimist στην Π. Φωκαια, με τους προκριθεντες μας Κασσιανο Νικόλα, Φιαμπολη Ιωάννη, Καρφίτσα Ευδοκία και Καιπανου Αναστασία 24-28/06 και το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα laser 4,7 στο Αίγιο με τους μεγαλύτερους Κασσιανο Μιχάλη και Δευτεραιου Ιωάννα!!!!! Πολλοί αγώνες, πολλές υποχρεώσεις για την ομάδα μας, όπου δίνει το παρόν σε όλες τις μεγάλες οργανώσεις, με την καθοδήγηση και ευθύνη της προπονητριας μας Αρβανιτη Δήμητρας.

Ευχαριστούμε πολύ τον κ. Λιατο για την εν πλω μεταφορά μας άλλη μια φορά, την Κα Χριστίνα Ριζου για την φιλοξενία της αποστολής και βέβαια όλους όσους συντέλεσαν να πραγματοποιηθεί αυτή η αποστολή……επειται συνέχεια…..
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις