Μια αναγκαία απάντηση -διάψευσης στο ύποπτο ανώνυμο δημοσίευμα της ΔΑΣ -ΟΤΑ Κεφαλονιάς

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ  Αργοστόλι 21/06/2017

 

ΔΗΜΟΥ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

 

Θέμα : « Μια αναγκαία απάντηση -διάψευσης στο ύποπτο ανώνυμο δημοσίευμα της ΔΑΣ -ΟΤΑ Κεφαλονιάς »

 

Οφείλουμε μια απάντηση στις ψευδείς , ύποπτες και ανώνυμες καταγγελίες της αυτοαποκαλούμενης ΔΑΣ-ΟΤΑ Κεφαλονιάς για την αποκατάσταση της αλήθειας, κατ εξαίρεση του κανόνα να μην απαντάμε σε ανώνυμα λιβελογραφήματα και τονίζουμε ότι :

Ο σύλλογος μας με παρρησία και επώνυμα δημοσιοποιεί τις αποφάσεις του και όχι ανωνύμως χρησιμοποιώντας λογότυπα παρατάξεων ή κομμάτων .

 

Στην έκτακτη συνεδρίαση της Δευτέρας 19 Ιουνίου φυσικά και πήραμε θέση για την συμμετοχή μας στην προγραμματισμένη απεργία της Πέμπτης 22 Ιουνίου καταθέτοντας και ψήφισμα στήριξης προς το δημοτικό συμβούλιο για τους συναδέλφους συμβασιούχους

 

Διαψεύδουμε κατηγορηματικά τις ανώνυμες καταγγελίες και ξεκαθαρίζουμε ότι συμμετέχουμε στην αυριανή απεργία της ΠΟΕΟΤΑ .

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Η ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Ιωάννης Μικελάτος Σταματούλα Τσιμάρα
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις