Γιορτή Λήξης του σχολικού έτους 2016-2017 στο ΕΕΕΕΚ Αργοστολίου την Πέμπτη 15 Ιουνίου

Αγαπητοί φίλοι,

 Σας προσκαλούμε στη Γιορτή Λήξης του σχολικού έτους 2016-2017 στα Φαρακλάτα, στο ΕΕΕΕΚ Αργοστολίου. Στην Αίθουσα Πολλαπλών Εκδηλώσεων θα παρακολουθήσετε το σημαντικό έργο που επιτέλεσαν και φέτος οι  εκπαιδευτικοί του σχολείου μας, συμβάλλοντας αποτελεσματικά  στην αυτοεκτίμηση και στη  κοινωνική ενσωμάτωση  των μαθητών/τριών μας.

Με εκτίμηση,

Γεράσιος Μπαλτσαβιάς

Δ/ντής ΕΕΕΕΚ Αργ/λίου

Υ.Γ.  Ο  χαρισματικός  μαθητής  μας  Σωτήρης  Μακής  ζωγράφισε   το  θέμα  της  πρόσκλησης (με μαρκαδόρο  σε χρόνο ρεκορ), σε 55 αντίτυπα! Το καλοκαιρινό θέμα δεν προέρχεται απο αντιγραφή κάποιου πρωτότυπου. Είναι  δημιούργημα της φαντασίας του όπως δηλαδή βλέπει εκείνος το καλοκαίρι….
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις