Με επιτυχία η παράσταση για την Κοργιαλένειο με τον Μπάμπη Τσέρτο στο Αργοστόλι (εικόνες – βίντεο)

Η Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Κεφαλλονιάς (Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ) διοργάνωσε με επιτυχία  την πρώτη μεγάλη παράσταση του φετινού καλοκαιριού που πραγματοποιήθηκε για την ενίσχυση της λειτουργίας της Βιβλιοθήκης και του Κοργιαλένειου Μουσείου.
 Η παράσταση είχε τίτλο «Που να βρω την ψυχή μου»  έγινε για καλό σκοπό και ο κόσμος της Κεφαλονιάς αγκάλιασε αυτή την προσπάθεια με αποτέλεσμα τα εισιτήρια να εξαντληθούν μια μέρα πριν.

 Στο γεμάτο από κόσμο Δημοτικό θέατρο “Κέφαλος” χαιρετισμούς απηύθυναν ο πρόεδρος του Κοργιαλένειου Ιδρύματος Μητροπολίτης κ.κ. Δημήτριος, η Βουλευτής, Αφροδίτη Θεοπεφτάτου, ο Δήμαρχος Αλέξανδρος Παρίσης και ο αντιπρόεδρος του Κοργιαλένειου Ιδρύματος Παναγιώτης Μπαζίγος ο οποίος αναφέρθηκε στην τραγική οικονομική κατάσταση της Βιβλιοθήκης και του Μουσείου.

Σε μια μοναδική παράσταση που καταχειροκροτήθηκε, ο Μπάμπης Τσέρτος τραγούδησε Μίκη Θεοδωράκη, ο Κώστας Καρτελιάς ήταν στην απαγγελία, ενώ έκτακτη συμμετοχή είχε ο  Μπάμπης Βελισσάριος.

Όλα τα έσοδα θα διατεθούν για την ενίσχυση της Κοργιαλένειου Βιβλιοθήκης

Πηγή: kefaloniamas.gr
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις