Τιμητική πλακέτα στον Παρίση από τον Πατούλη στην Ιθάκη

Τη μεγάλη προσπάθεια στην παροχή κινήτρων και παροχών ώστε οι γιατροί να στελεχώνουν τα νησιά, παρότι το πρόβλημα παραμένει έντονο, τόνισε ο δήμαρχος Κεφαλονιάς Αλέξανδρος Παρίσης, στο θεματικό συνέδριο για τον ιατρικό τουρισμό, που διεξάγεται στην Ιθάκη.

Παράλληλα ο δήμαρχος Κεφαλονιάς και πρόεδρος της ΠΕΔΙΝ Αλέξανδρος Παρίσης, παρέλαβε τιμητική πλακέτα από τον πρόεδρο της ΚΕΔΕ Γιώργο Πατούλη.

Από την πλευρά του ο υπουργός ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Παναγιώτης Κουρουμπλής πρότεινε να θεσμοθετήσει η Πολιτεία υποχρεωτική υπηρεσία για κάποια χρόνια στην ελληνική περιφέρεια για τους γιατρούς που έχουν σπουδάσει στην Ελλάδα, ως λύση στο πρόβλημα στελέχωσης κενών θέσεων στα νησιά.

Στο περιθώριο του συνεδρίου ο δήμαρχος Κεφαλονιάς παρακάθισε σε γεύμα μαζί με τον υπουργό Παναγιώτη Κουρουμπλή, τον πρόεδρο της ΚΕΔΕ Γιώργο Πατούλη, την πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά, τον αντιπεριφερειάρχη Παναγή Δρακουλόγκωνα, κ.ά.

Πηγή: ekefalonia.gr
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις