Όλοι στους δρόμους – Πέμπτη 18 Μαΐου στο Σύνταγμα – Δεν έχω να πληρώσω, δεν έχω άλλα να δώσω

Φτάνει πια!

Δεν έχω να πληρώσω, δεν έχω άλλα να δώσω!

Πέμπτη, 18 Mαΐου, 7μμ., στην Πλατεία Συντάγματος!

Οι επιστημονικοί και επαγγελματικοί φορείς κατεβαίνουν στους δρόμους και καλούν κάθε ελεύθερο επαγγελματία να υψώσει τη φωνή του ενάντια στα σχέδια της κυβέρνησης για τις νέες, καταστροφικές αυξήσεις στο ασφαλιστικό και τις ρυθμίσεις που περιλαμβάνονται στο πολυνομοσχέδιο που ψηφίζεται αυτήν την εβδομάδα στη Βουλή. Σε συνέχεια των αποφάσεων για συμμετοχή στις κινητοποιήσεις της πανελλαδικής γενικής απεργίας της Τετάρτης 17 Μαΐου, οι μεγαλύτεροι επιστημονικοί και επαγγελματικοί φορείς της χώρας θα συγκεντρωθούν την Πέμπτη 18 Μαΐου 2017, ημέρα συζήτησης και ψήφισης του πολυνομοσχεδίου στην Ολομέλεια της Βουλής, στις 7:00 το απόγευμα, στην Πλατεία  Συντάγματος, προκειμένου να δείξουν έμπρακτα στους εκπροσώπους του λαού ότι ο λαός δεν συμφωνεί με τα μέτρα που ψηφίζονται.

Οι διπλωματούχοι μηχανικοί θα συγκεντρωθούν μπροστά από την είσοδο του ξενοδοχείου Μεγάλη Βρετανία, στην Πλατεία Συντάγματος.

Δείτε περισσότερα:

http://web.tee.gr/eidisis/oli-mazi-sto-syntagma-pebti-18-ma%ce%90ou-stis-7-to-apogevma/

Σύλλογος Πολιτικών Μηχανικών Ελλάδος
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις