Αντώνης Κατσιγιάννης: Πρώτο μέλημά μου είναι να περάσω τo μήνυμα της Νέας Δημοκρατίας

Στο δημοσιογράφο Σάκη Βούτο και στην εκπομπή του “Το Βήμα του Πολίτη” στον Ιόνιαν Γκάλαξι μίλησαν ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Αντώνης Κατσιγιάννης, το μέλος της τοπικής ΝΟΔΕ Γιάννα Κουλουμπή αλλά και νέα Πρόεδρος της Νομαρχιακής Επιτροπής της ΟΝΝΕΔ Αγγελική Κακουράτου ενόψει και της επικείμενης επίσκεψης του Βουλευτή Δωδεκανήσου και Τομεάρχη Τουρισμού, κ.  Μάνου Κόνσολα.

Ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ ανάφερε σχετικά με την επίσκεψη του κ. Κόνσολα ότι η επίσκεψή του έχει ενημερωτικό χαρακτήρα στα πλαίσια της ψήφισης και του 4ου μνημονίου όπως όλα δείχνουν από την Βουλή. Σε ερώτηση του Σάκη Βούτου σχετικά με το γεγονός ότι η Νέα Δημοκρατία ψήφισε και αυτή το  3ο μνημόνιο κάτι που σχολιάζουν αρνητικά οι πολίτες ο κ. Κατσιγιάννης απάντησε ότι “δεν διαφωνεί η Νέα Δημοκρατία με τους στόχους, πως επιτυγχάνονται αυτοί οι στόχοι είναι ένα μεγάλο θέμα”. Συνέχισε ο κ. Κατσιγιάννης λέγοντας: “Συνεπώς ότι πρέπει να υπάρξει ένας ορθολογισμός της λειτουργίας του κράτους, σε αυτό δεν διαφωνεί κανένας, το θέμα είναι πως αυτό επιτυγχάνεται”.

Στη συνέχεια σε ερώτηση σχετικά με το γεγονός ότι οι πολίτες πλέον δεν εμπιστεύονται τη Νέα Δημοκρατία, ο Αντώνης Κατσιγιάννης απάντησε ότι το μόνο που μπορεί να αλλάξει την γνώμη του κόσμου απέναντι στη Νέα Δημοκρατία είναι μέσω σωστής ενημέρωσης και αντιπαραβολής των λόγων και των έργων της κυβέρνησης με αυτών της Νέας Δημοκρατίας. “Η Νέα Δημοκρατία υπογράμμισε ο κ. Κατσιγιάννης “έχει ένα συγκεκριμένο πλάνο που μπορεί να πάει και είπε την αλήθεια και η αλήθεια έχει ένα κόστος”.

Αναφερόμενος στην τοπική Νέα Δημοκρατία ο Σάκης Βούτος σχολίασε το γεγονός ότι τον κ. Κατσιγιάννη τον στήριξε ένα κομμάτι της παράταξης και κάποιοι άλλοι στήριξαν άλλους ενώ θα έπρεπε ένα κόμμα να εμφανίζεται ενωμένο. Στο σχόλιο αυτό ο Αντώνης Κατσιάννης απάντησε ότι πρώτο μέλημά του είναι να περάσει στον κόσμο το μήνυμα της Νέας Δημοκρατίας. Τόνισε ότι “σε ένα κόμμα υπάρχουν πάντα φιλοδοξίες και προφανώς πολλοί να επιλέξουν τη μία θέση ή την άλλη και αυτό είναι θεμιτό”, χαρακτηριστικά αναφερόμενος στις εκλογές της ΝΟΔΕ δήλωσε ότι κέρδισε τις εκλογές χωρίς να έχει ψηφίσει τον εαυτό του καθώς δεν ήταν μέλος της Νομαρχιακής Οργάνωσης και δεν είχε δικαίωμα ψήφου και αυτό λέει πολλά. Μάλιστα ο κ. Κατσιγιάννης υπογράμμισε ότι δεν ασχολείται με δημοσιεύματα που είναι αρνητικά προς το πρόσωπό του.

Τον λόγο πήρε στη  συνέχεια η Γιάννα Κουλουμπή, η οποία συμφώνησε με τα λεγόμενα του Προέδρου της ΝΟΔΕ για την κατάσταση που βιώνουν οι πολίτες με τα συνεχόμενα μέτρα της κυβέρνησης. Στηρίζει την εκλογή του Αντώνη Κατσιγιάννη καθώς πιστεύει ότι έχει όλα τα προσόντα για να πετύχει και τη θέληση για να προσφέρει.

Τηλεφωνική συνομιλία είχε κατά τη διάρκεια της εκπομπής ο Σάκης Βούτος και με τη νέα Πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ Αγγελική Κακουράτου, η οποία τόνισε ότι υπάρχει ενότητα και οι αποφάσεις παίρνονται μετά  από  συζήτηση και συμφωνία όλων των μελών. Η Αγγελική Κακουράτου σχολίασε την άποψη μίας μερίδας της νεολαίας που δεν θέλει να ασχοληθεί με τα κοινά γιατί έχει απογοητευθεί ή έχει κουραστεί με όλα τα άσχημα που συμβαίνουν γύρω μας τονίζοντας ότι αυτό δεν είναι λύση, συγκεκριμένα ανέφερε, “δεν μπορούμε να τα παρατήσουμε και να πούμε τέλος. Πήραμε μία απόφαση ειδικά εγώ να ηγηθώ αυτής της οργάνωσης για να έχουμε μία φωνή στο μέλλον για να μπορέσουμε να δυναμώσουμε και να προχωρήσουμε μπροστά”.

Ακούστε όλη την συνέντευξη

ΚΑΤΣΙΓΙΑΝΝΗΣ Α .ΚΟΥΛΟΥΜΠΗ Γ .ΚΑΚΟΥΡΑΤΟΥ Α
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις