Επίσκεψη νέων από τη Γερμανία και Ελλάδα στο Ληξουριώτικο οινοποιείο Φοίβος!

Οι Γερμανοί ξανάρχονται! Επίσκεψη νέων από τη Γερμανία (και την Ελλάδα): Πολλοί νέοι, σπουδαστές από την Koeln και κάποιοι σπουδαστές από την Ελλάδα, επισκέφτηκαν σήμερα το Ληξουριώτικο οινοποιείο Φοίβος!

Ήρθαν κάτω από πιλοτικό πρόγραμμα της πόλης της Κολωνίας (Koeln): Beruf.Kennen.Lernen: Επισκέφτηκαν την έκθεση και το μουσείο αντιγράφων και φωτογραφιών των αρχαίων αγγείων πότου που φιλοξενεί το οινοποιείο Φοίβος στον πιθεώνα του!

Δοκίμασαν όλα τα βραβευμένα κρασιά και στο τέλος δοκίμασαν το αρχαιότροπο κόκκινο κρασί αμφορέα, που παλαιώνει κάτω από γλυκό νερό δεξαμενής, σε εξομοίωση με αυτό που παλαιώνει ακόμη στο βυθό της θάλασσας!

Άριστοι νέοι, εξαιρετικές εντυπώσεις!!!!

Συμμετέχοντες στο πρόγραμμα είναι: Η Πόλη της Κολωνίας, Γραφείο για τα Παιδιά, τη Νεολαία και την Οικογένεια υπό την εποπτεία των κκ. Bernd Seifert και Katharina Beyen Ινστιτούτο Επαγγελματικής Κατάρτισης Κεφαλονιάς (ΙΕΚ) και το Τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Ιονίων Νήσων (ΤΕΙ).
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις