Η Κεφαλονιά τιμά τον διάσημο Μουσικοσυνθέτη Ennio Morricone

Σε μια σεμνή Τελετή , στην Οικία του Διεθνούς Μουσικοσυνθέτου κ.Ennio Morricone, στην Ρώμη , εκ μέρους του Δημάρχου Κεφαλονιάς κ.Αλεξάνδρου Παρίση, ο Α/Δήμαρχος κ.Ευάγγελος Κεκάτος, τίμησε με ειδική Πλακέτα τον διάσημο Καλλιτέχνη.

Ο κ.Morricone , με αφορμή το γεγονός ότι έχει γράψει προ εικοσαετίας την κινηματογραφική Μουσική σε έργο για την Κεφαλονιά , θεωρείται Επίτιμος Πολιτιστικός Δημότης του Νησιού το οποίο Θα επισκεφθεί με ευκαιρία του.
Στην συζήτηση που ακολούθησε ο κ.Morricone, ευχαριστώντας για την Τιμή,   ενημερώθηκε από τον κ.Κεκάτο για τον νέο Ευρωπαϊκό Πολιτιστικό Θεσμό “European Island of Culture” και τα στάδια ανάπτυξης του.Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις