Αλ. Παρίσης: Είμαι πάντα “παρών” για τα θέματα της Κεφαλονιάς

Απάντηση σε όσους τον κατηγορούν ότι είναι “απών” από τα καθήκοντα του Δημάρχου και τα προβλήματα της Κεφαλονιάς με αφορμή τις απουσίες του από τις συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου, έδωσε σήμερα μιλώντας στο Σάκη Βούτο και στον Ιόνιαν Γκάλαξι ο Δήμαρχος Κεφαλλονιάς Αλέξανδρος Παρίσης.

Ο Δήμαρχος Κεφαλλονιάς υπογράμμισε ότι, είτε βρίσκεται στο νησί είτε εκτός, από το πρωί μέχρι το βράδυ αγωνίζεται για όλα τα ανοιχτά ζητήματα του Δήμου και του νησιού. Πρόσθεσε δε ότι αυτές τις μέρες βρέθηκε στην Κέρκυρα όπου συναντήθηκε με τον Υπουργό Εσωτερικών Π. Σκουρλέτη με αντικείμενο την μεταρρύθμιση του “Καλλικράτη” και το πολυνομοσχέδιο για τους ΟΤΑ ενώ αύριο θα βρεθεί στην συνεδρίαση της ΚΕΔΕ που ασφαλώς και περιλαμβάνει ζητήματα του Δήμου μας. Αλλά και όταν βρίσκεται στο νησί μας ασχολείται συνεχώς με τα ανοιχτά ζητήματα από τα μεγάλα έργα που εκτελούνται μέχρι τα ζητήματα της καθημερινότητας του δημότη. Αλλά και στην Αθήνα αυτές τις μέρες έκανε έναν πραγματικό “αγώνα δρόμου” τόσο για την ολοκλήρωση του έργου του Δημοτικού Γηροκομείου αλλά και για την διαχείριση των παραλιών καθώς η κυβέρνηση έχει και φέτος δραματικά καθυστερήσει την έκδοση της νέας ΚΥΑ. “Είμαι πάντα παρών” επεσήμανε ο Δήμαρχος απαντώντας προς κάθε κατεύθυνση.

Σε ότι αφορά στην συζήτηση για την αναθεώρηση του “Καλλικράτη” ο Α. Παρίσης είπε ότι από τον Υπουργό δεν τέθηκε θέμα διάσπασης του Δήμου μας αν και ο ίδιος δήλωσε κάθετα αντίθετος με μία τέτοια προοπτική.

ΠΑΡΙΣΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις