Συνεργασία της Έκθεσης «Ελλάδος Γεύση» με ΑΠΕ – ΜΠΕ

Η Έκθεση «Ελλάδος Γεύση» είναι εδώ για δεύτερη χρονιά  από τις 18 έως 21 Μαΐου στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου για να προβάλλει την Γαστρονομία, τον Τουρισμό & τον Πολιτισμό της Ελλάδας.

Μια από τις σημαντικότερες εκθέσεις για την προβολή της Ελλάδας προετοιμάζεται να σας υποδεχτεί στην σκηνογραφημένη παραδοσιακή της γειτονιά με γαστρονομικές & πολιτιστικές εκδηλώσεις και με ιδιαίτερα σημαντικές συνεργασίες… όπως αυτήν που επίσημα ανακοινώνουμε σήμερα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων (ΑΠΕ – ΜΠΕ)

Το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων (ΑΠΕ – ΜΠΕ) το εθνικό πρακτορείο ειδήσεων της χώρας μας, με 112 χρόνια λειτουργίας είναι η κύρια πηγή ειδήσεων για το σύνολο των έντυπων και ηλεκτρονικών ΜΜΕ, και διατηρεί διεθνείς συνεργασίες με τα μεγαλύτερα Πρακτορεία Ειδήσεων του κόσμου.

 Ταυτόχρονα το ΑΠΕ-ΜΠΕ έχει εισέλθει δυναμικά στο χώρο της ενημέρωσης του πολίτη με πλήθος ΜΜΕ, όπως ιστοσελίδες, γενικής και θεματικής ειδησεογραφίας ––Αθλητισμού, Επιχειρηματικότητας, Υγείας, Τουρισμού, Ευρωπαϊκών Θεμάτων, Β. Ελλάδος- λογαριασμούς στα Social Media, ραδιοφωνικό σταθμό στη Θεσσαλονίκη (Πρακτορείο FM 104,9) και το εβδομαδιαίο περιοδικό «Πρακτορείο», το οποίο διανέμεται δωρεάν σε επιλεγμένα σημεία στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη.

Έτσι πλέον το ΑΠΕ-ΜΠΕ προσφέρει στο κοινό και στα ΜΜΕ αντικειμενική, έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση, ολόκληρο το εικοσιτετράωρο, 365 ημέρες τον χρόνο. Επίσης, υπηρεσίες της κεντρικής διοίκησης και της περιφερειακής αυτοδιοίκησης, κοινωνικοί και παραγωγικοί φορείς, πολιτικοί, διπλωμάτες αλλά και μεγάλες ιδιωτικές επιχειρήσεις ενημερώνονται από τα ειδησεογραφικά προϊόντα του ΑΠΕ-ΜΠΕ, την παραγωγή των οποίων επιμελούνται οι εξειδικευμένοι και με πολύχρονη εμπειρία επαγγελματίες δημοσιογράφοι του Πρακτορείου.
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις