Ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ Κεφαλονιάς-Ιθάκης

«ΣΥ.ΡΙΖ.Α. καλεί εισαγγελέα»

Μετά το δριμύ «κατηγορώ» του τέως στελέχους της «Ισχυρής Κεφαλονιάς» και Προέδρου του Λιμενικού Ταμείου, κ. Γ. Τζωρτζάτου, εναντίον του Δήμαρχου, του Αναπληρωτή του και άλλων στελεχών της Δημοτικής Aρχής, θεωρούμε ότι προκύπτει η ανάγκη να επιληφθεί ο εισαγγελέας της υπόθεσης. Είναι επιτακτική ανάγκη για το δημόσιο συμφέρον να διερευνηθεί η βασιμότητα των καταγγελιών και ενδεχομένως ο καταλογισμός και αναλογισμός ευθυνών. Εμείς, αλλά και η τεράστια πλειοψηφία των πολιτών της Κεφαλονιάς, θέλουμε να γνωρίζουμε αν οι κατηγορίες ευσταθούν καθώς παραπέμπουν τουλάχιστον σε «παράβαση καθήκοντος», εφόσον ο κ. Τζωρτζάτος μπορεί να τεκμηριώσει τα όσα καταγγέλει.

Άλλωστε, η αποφυγή κι από τα «δύο μέρη» της προσφυγής στη δικαιοσύνη μας φέρνει στο νου τη λαϊκή ρήση : «Φοβάται ο Γιάννης (Γιώργης) το θεριό και το θεριό τον… Γιώργη»!

Αργοστόλι, 30/03/2017
Ν.Ε. ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Κεφαλονιάς-Ιθάκης
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις