Συνάντηση του Δ.Σ. με τον Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Περιφέρειας Ιονίων Νησων

ΈΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΏΝ ΥΠΑΛΛΉΛΩΝ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΙΘΆΚΗΣ

Συνάντηση πραγματοποιηθηκε την 2/3/2017 στην Κεφαλονια μεταξύ του ΔΣ της Ένωση μας με τον Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή περιφέρειας Ιονίων Νησων υποστρατηγο κ. Τσιρογιαννη Γεώργιο, παρουσία και του διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κεφαλονιας κ.Μαζαρακιωτη Χρήστου για τα υπηρεσιακα θέματα της Διεύθυνσης μας .

Μεταξύ των άλλων θεμάτων, από τα πιο βασικά θέματα που τέθηκαν στην συνάντηση, ήταν το νέο θέμα που προέκυψε για την μετακίνηση Αστυνομικών από την Κεφαλονια στο Αιγαίο καθώς και οι συχνές  μετακινήσεις Αστυνομικών από περιφερειακες υπηρεσίες στην έδρα αλλά και το αντίστροφο για εκτέλεση υπηρεσίας. Για τα θέματα αυτά η ένωση μας ζήτησε την εξάλειψη τους.

Αργοστολι 3/3/2017
Ο πρόεδρος
Γρηγοροπουλος Κωνσταντίνος
Ο Γραμματέας
Πασχακης Δημήτριος.
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις