Ο προπονητής του Σωματείου “Εύγερος” Χρήστος Παπαναστασάτος στο 1ο INTER ACADEMY CAMP

Μετά την επιτυχή διοργάνωση των Camps της Inter F.C., σε ΗΠΑ , Κίνα , Ιαπωνία , Εμιράτα και Βραζιλία , οι Ακαδημίες ποδοσφαίρου της Inter σε συνεργασία με την  Stargate football Events ,  διοργανώνoυν  το 1ο  εκπαιδευτικό Camp  ποδοσφαίρου της ‘Ιντερ στην Αθήνα . Προπονητές της ‘Ιντερ από την Ιταλία θα προπονήσουν, θα εκπαιδεύσουν  και θα αξιολογήσουν παιδιά ηλικίας από 6-16 ετών.

Ο προπονητής του σωματείου μας Π.Α.Ο ΕΥΓΕΡΟΣ Χρήστος Παπαναστασάτος θα συμμετέχει στο team των Ελλήνων προπονητών που θα πλαισιώνουν αυτό των Ιταλών συναδέλφων τους.

Η εκπαιδευτική δομή και οργάνωση του camp αποτελούν επέκταση του προπονητικού προγράμματος των ακαδημιών ποδοσφαίρου της ‘Ιντερ.

Οι προπονήσεις θα γίνουν από τις 10 έως τις 14 Απριλίου (Μεγάλη Δευτέρα έως Μεγάλη Παρασκευή)  09:00 με 13:30 στο Δ΄Αθλητικό Κέντρο  Άνω Ηλιούπολης.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΒΙΝΤΕΟ

1-www.youtube.com/watch?v=8_TpDBSlvVg

2-www.youtube.com/watch?v=DbM1spg5-z4

 
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις