Εκσυγχρονίζονται οι εγκαταστάσεις στο γήπεδο της Σκάλας

Σε συνέχεια της προσπάθειας που καταβάλλεται για τον συνολικό εκσυγχρονισμό των αθλητικών εγκαταστάσεων στο νησί μας, ψηφίστηκε, στο Δημοτικό Συμβούλιο της Τρίτης, 28/02/2017, η προγραμματική σύμβαση για τον εκσυγχρονισμό και την βελτίωση των αθλητικών εγκαταστάσεων του γηπέδου της Σκάλας, ανάμεσα στον Δήμο Κεφαλλονιάς, την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων-Περιφερειακή Ενότητα Κεφαλληνίας και τον Αθλητικό Όμιλο Πρόννων.

Την εισήγηση του θέματος έκανε ο Πρόεδρος της ΚΕΔΗΚΕ, κ. Άγγελος Κωνσταντάκης, δίνοντας λεπτομέρειες για το έργο, το οποίο θα περιλαμβάνει την περίφραξη και την προετοιμασία του γηπέδου για την τοποθέτηση του χλοοτάπητα(Α΄ φάση), καθώς και την τοποθέτησή του τελευταίου(Β’ φάση), συνολικού προϋπολογισμού 160.000 ευρώ. Το έργο αναμένεται να ολοκληρωθεί σε ένα χρόνο.
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις