Ο Εμποροεπαγγελματικός Σύλλογος καλεί σε σύσκεψη τους Επαγγελματικούς Συλλόγους την Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου

Το Δ.Σ.. του εμποροεπαγγελματικού συλλόγου καλεί σε σύσκεψη τους επαγγελματικούς συλλόγους του νομού μας στο Επιμελητήριο Κεφαλονιάς& Ιθάκης την Τετάρτη 8-2-2017 και ώρα 7:00 το απόγευμα, με θέμα: Κοινή δράση απέναντι στην απόφαση της κυβέρνησης για κατασχέσεις από το ΚΕΑΟ που αφορούν ληξιπρόθεσμες οφειλές κάτω των 5.000 ευρώ προς τα ασφαλιστικά ταμεία των επαγγελματιών.

Συνάδελφοι-συναδέλφισσες:

Η κυβέρνηση με απόφαση του υφυπουργού Α. Πετρόπουλου, καταργεί την προηγούμενη διάταξη που προέβλεπε ότι οι οφειλές κάτω των 5.000 ευρώ δεν μεταβιβάζονται στο ΚΕΑΟ ( Κέντρο Είσπραξης Ασφαλιστικών Εισφορών).Μεταφέρει έτσι σε καθεστώς μέτρων αναγκαστικής είσπραξης όλες τις ληξιπρόθεσμες οφειλές προς τα ασφαλιστικά ταμεία, ακόμα και για ποσά μερικών εκατοντάδων ευρώ.

  • Να αποσυρθεί τώρα η απαράδεκτη υπουργική απόφαση.
  • Δεν θα επιτρέψουμε στη κυβέρνηση να μας εξαθλιώσει. Καλούμε όλους τους επαγγελματικούς συλλόγους να απαντήσουμε αποφασιστικά.
Ο Πρόεδρος 

 

Μαρκάτος Μιχάλης

Ο Γεν. Γραμματέας

 

 

Λουκάκης Σπύρος

 
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις