Η ομάδα μας σταθερή: ΠΑΝΑΧΑΪΚΟΣ-ΝΕΟΛ 31-57 και 15η σερί νίκη!

Το 15ο σερί νικηφόρο παιχνίδι, έγινε σήμερα στην Πάτρα και – όπως δείχνει και το σκορ – η ομάδα μας επιβλήθηκε εύκολα για άλλη μια φορά!

Οι παίκτες ξεκίνησαν κάπως νωθρά τον αγώνα με αποτέλεσμα να δεχθούμε κάποια εύκολα καλάθια από τους ψηλούς του Παναχαϊκού και να βρεθούμε πίσω στο σκορ. Στη συνέχεια, οι παίκτες μας έγιναν πιο προσεκτικοί στην άμυνα , οπότε πιάσαμε στο σκορ τους αντιπάλους και σιγά-σιγά «χτίσαμε» διαφορά. Στο τέλος του 1ου αλλά και σε όλο το 2ο δεκάλεπτο με δυνατές και συμπαγείς άμυνες περιορίσαμε τον αντίπαλο και έτσι το ημίχρονο βρήκε την ομάδα μας να προηγείται με double score: 17-34

Το τρίτο δεκάλεπτο ξεκίνησε με το ΝΕΟΛ να αυξάνει τη διαφορά, αλλά στη συνέχεια η κούραση και κάποιες λάθος ατομικές ενέργειες, βοήθησε τον Παναχαϊκό να ακολουθεί σε σταθερή αλλά μεγάλη απόσταση.
Στο τέταρτο δεκάλεπτο, η ομάδα μας ήταν πολύ άστοχη στην επίθεση, ίσως και εξαιτίας του σκληρού παιχνιδιού στο οποίο κατέφυγαν οι αντίπαλοι για να μην αφήσουν το σκορ να ξεφύγει! Το παιχνίδι έληξε με την ομάδα μας να παίρνει το ροζ φύλλο και τελικό σκορ 31-57.

neol.gr
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις