Ο Πόρος στο Δημοτικό Συμβούλιο για το Λιμάνι

Δυναμικό παρών στο Δημοτικό Συμβούλιο έδωσαν επιχειρηματίες από το χωριό του Πόρου για να ενημερωθούν για το τι μέλλει γενέσθαι με το Λιμάνι και την Μαρίνα ένα κρίσιμο ζήτημα που απασχολεί όλους τους κατοίκους της περιοχής.

Το θέμα όμως δεν μπόρεσε να μπει στα εκτός ημερησίας και έτσι οι Ποριώτες αρκέστηκαν στο να ενημερωθούν για τα προβλήματα του Αργοστολίου. Το ζήτημα για το τι θα γίνει με το προγραμματικό σχεδιασμό Λιμένος Πόρου, όπως δήλωσε ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου θα μπει στα εκτός ημερησίας της επόμενης συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 20 Δεκεμβρίου, όπου εκεί θα έχουν την ευκαιρία να εκφράσουν τις απόψεις τους, τις ανησυχίες τους και να καταθέσουν την αίτηση με τις υπογραφές που έχουν συγκεντρώσει για να ξεκινήσει η διαδικασία του έργου.
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις