Δήλωση του Αντιπεριφερειάρχη Πρωτογενούς Τομέα, Περιφερειακών Δικτύων και Διεθνών Συνεργασιών Ιωάννη Φοντάνα

Σχετικά με τη δημόσια καταγγελία του Περιφερειακού Διευθυντή Εκπαίδευσης κου. Κώστα Γκούση για διορισμούς στην Περιφέρεια Ιονίων Νήσων από την «πίσω πόρτα» οφείλουμε να διευκρινίσουμε τα εξής:

Η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων δεν προέβη σε προσλήψεις προσωπικού, παρά την έντονη υποστελέχωσή της, κατ’ εφαρμογή των μνημονιακών  δεσμεύσεων της χώρας μας.

Στελέχη και συνεργάτες του Ιονίου Πανεπιστημίου και άλλων επιστημονικών φορέων, έχουν προσφέρει και συνεχίζουν να προσφέρουν ανεκτίμητη βοήθεια στην Περιφέρειά μας συνεργαζόμενοι με το πολιτικό και υπηρεσιακό προσωπικό της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων. Μια συνεργασία για την οποίαν αξίζουν το δημόσιο έπαινό μας.

Η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων θα συνεχίσει και θα αναβαθμίσει την συνεργασία της με τους θεσμικούς φορείς των Ιονίων Νήσων και ιδιαίτερα με τους επιστημονικούς φορείς και τα τριτοβάθμια Εκπαιδευτικά ιδρύματα, σε μια από κοινού προσπάθεια υλοποίησης των στρατηγικών μας επιλογών σε όφελος του τόπου και των πολιτών μας.

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις