24ος Τηλεμάχειος Αγώνας Δρόμου Σκάλα-Πόρος Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου

Το Σαββάτο 10/9/2016 θα διεξαχθεί ο 24ος Τηλεμάχειος δρόμος, ένας αγώνας που συντηρεί μία παράδοση 24 χρόνων καθώς η ιστορία του κρατά από το 1992, που οφείλει να διατηρηθεί και να συνεχιστεί με την ίδια θέρμη.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε ιδιαιτέρως τον πολιτιστικό Σύλλογο Πόρου Πρόνησος, ο οποίος ανταποκρίθηκε με ιδιαίτερο ζήλο στο κάλεσμα να συμβάλλει με τοπικά εδέσματα αλλά και για την παρουσία των μελών του στην διοργάνωση, τους προέδρους των τοπικών κοινοτήτων για την άμεση κινητοποίησή τους στο φετινό εγχείρημα αλλά και το μέλος του συλλόγου μας τον Ηλία Ζαπάντη για το ενδιαφέρον και την αρωγή του.

Οφείλουμε όλοι, αθλητές, περιπατητές και θεατές, να υποστηρίξουμε έναν αγώνα –έθιμο στο νησί μας, ταυτόσημο με την εικόνα της πανέμορφης παραλιακής διαδρομής του, δίνοντας ένα δυναμικό παρόν, συμμετέχοντας ή παρακολουθώντας την προσπάθεια των δρομέων μικρών και μεγάλων.

Οι εγγραφές για τους παιδικούς αγώνες θα λάβουν χώρα στον Πόρο ώρα 18.30.

Ενώ για τον αγώνα των 12.5 κμ στην Σκάλα ώρα 17.00

Εκ του Συλλόγου Δρομέων Κεφαλλονιάς

ΤΗΛΕΜΑΧΕΙΟΣ 2016 ΑΦΙΣΑ

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις