Συγχαρητήρια επιστολή στους επιτυχόντες φοιτητές από το Κέντρο Συμβουλευτικής

Ο Διευθυντής Δ/θμιας Εκπαίδευσης Κεφαλληνίας Δημήτριος Μαρκάτος και οι Υπεύθυνοι του Κέντρου Συμβουλευτικής και Προσανατολισμού (ΚΕ.ΣΥ.Π) Αργοστολίου Δημήτρης Ζαβιτσιάνος και Αικατερίνη Πετρούτσου, συγχαίρουν θερμά τους μαθητές και μαθήτριες του Νομού μας, που πέτυχαν την εισαγωγή τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση το τρέχον σχολικό έτος.

Η επιτυχία τους αυτή είναι το επιστέγασμα των κόπων και των προσπαθειών αυτών, των οικογενειών και των καθηγητών τους σε όλη τη διάρκεια της διαδρομής τους στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση.

Πιστεύουμε ότι θα συνεχίσουν τον αγώνα για την κατάκτηση της γνώσης και στο νέο ακαδημαϊκό κύκλο σπουδών που ξεκινούν, ώστε να αποκτήσουν δεξιότητες αντάξιες των προσδοκιών τους και τους ευχόμαστε κάθε επιτυχία στο δύσκολο αυτό έργο.

Τέλος, σε όσους δεν κατάφεραν την εισαγωγή σε κάποιο τμήμα ΑΕΙ ή ΤΕΙ, να τους τονίσουμε ότι αφενός δεν πρέπει να απογοητεύονται έχοντας πάντοτε κατά νου ότι οι δυσκολίες της ζωής πρέπει να ατσαλώνουν τη θέληση για την επίτευξη των στόχων τους, τους οποίους μπορούν να επιτύχουν με νέες προσπάθειες ή αφετέρου να ακολουθήσουν εναλλακτικές λύσεις για τη συνέχιση των σπουδών τους, για τις οποίες μπορούν να ενημερωθούν από το Κέντρο Συμβουλευτικής & Προσανατολισμού Αργοστολίου (Μίνωος 3 – στενό ΔΕΗ – Τηλ. 26710 26374 – Email: )

Ο Διευθυντής Δ.Ε. Οι Υπεύθυνοι ΚΕ.ΣΥ.Π.

Ζαβιτσιάνος Δημήτριος

Μαρκάτος Δημήτριος Πετρούτσου Αικατερίνη
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις