Η ταινία ΘΑ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΩ, ΠΑΝΤΑ. (Correspondence) στο Θερινό Κινηματογράφο Cine Anny

Η ταινία ΘΑ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΩ, ΠΑΝΤΑ. (Correspondence) θα προβάλλεται από Πέμπτη 25 Αυγούστου έως Τετάρτη 31 Αυγούστου 2016 με ώρα προβολής 22:30.

Η Amy (Olga Kurylenko), μια φοιτήτρια διδακτορικού, ρισκάρει επανειλημμένως τη ζωή της καθώς εργάζεται ως κασκαντέρ. Επηρεασμένη από συντριπτικές ενοχές για ένα τραγικό περιστατικό του παρελθόντος και χωρίς πραγματική επιθυμία για τον ίδιο τον κίνδυνο, αρχίζει να συμφιλιώνεται με το παρελθόν, το παρόν και τις αντιξοότητες της ζωής μέσα από τη σχέση της με τον Ed (Jeremy Irons), έναν μεγαλύτερο σε ηλικία καθηγητή αστροφυσικής. Η σχέση αυτή θα παραμείνει, παράδοξα αλλά και ρομαντικά, αναλλοίωτη και μετά τον αιφνίδιο θάνατο του Ed.

Σκηνοθεσία – σενάριο: Giuseppe Tornatore
Παίζουν: Jeremy Irons, Olga Kurylenko, Simon Johns, James Warren, Shauna Macdonald, Oscar Sanders, Paolo Calabresi
Μουσική: Ennio Morrricone

jGxiQAeQTZHFXhUI0Ub1VV400Xx
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις