Συγχαρητήρια για την εισαγωγή των φοιτητών στα τμήματα ΑΕΙ, ΤΕΙ

Αγαπητά παιδιά μου,

Μια περίοδος αγωνίας σήμερα ολοκληρώθηκε με την ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής στα ΑΕΙ και ΤΕΙ της χώρας μας. Συγχρόνως, ολοκληρώθηκε και μια μακρά περίοδος συνεχούς προσπάθειας και πολλών αγώνων από πλευράς σας, κάτω από δύσκολες συνθήκες αρκετές φορές και με μια διαρκή πίεση που δημιουργεί ο στόχος της επιτυχίας.

Θα ήθελα από καρδιάς να σας συγχαρώ λοιπόν τόσο για τον αγώνα σας όσο και για την εισαγωγή σας σε κάποιο τμήμα ΑΕΙ ή ΤΕΙ της χώρας και να σας ευχηθώ από δω και στο εξής ακόμη περισσότερες επιτυχίες και πρόοδο στη ζωή σας. Άλλωστε, από σήμερα ξεκινά ένας νέος κύκλος, με ευκαιρίες για εξέλιξη του χαρακτήρα σας, δυνατότητες για διαμόρφωση του μέλλοντός σας και προκλήσεις σε μια εποχή στην οποία τίποτα δεν χαρίζεται και τα εφόδια προβάλλουν ως το μοναδικό εχέγγυο για την επαγγελματική και προσωπική επιτυχία.

Μην επαναπαυτείτε, φυλάξετε γερά όσα διδαχτήκατε από τους καθηγητές σας στο σχολείο και από τις οικογένειές σας και οπλιστείτε με δύναμη για τη συνέχεια. Οι χαρές, οι ευκαιρίες, οι νέοι αγώνες της ζωής σας είναι μπροστά και σας περιμένουν!

Για εσάς που για τον οποιοδήποτε λόγο δεν καταφέρατε να κάνετε πράξη τον στόχο της εισαγωγής σας σε κάποιο τμήμα ΑΕΙ ή ΤΕΙ, μην φοβηθείτε και μην απογοητευτείτε. Συνεχίστε την προσπάθεια και σύντομα η ανταμοιβή θα σας επισκεφθεί. Μια αποτυχία εξάλλου μπορεί να γίνει η αρχή για μια μεγάλη επιτυχία στο μέλλον.

Καλή συνέχεια και καλή δύναμη σε όλους!

Ο Δήμαρχος Κεφαλλονιάς,

Αλέξανδρος Παρίσης
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις