Ένα ενδιαφέρον βιβλίο για το Δημοτικό Γηροκομείο από τον Σύλλογο “Γνώσης Πανόραμα”

Ένα πολύ ενδιαφέρον βιβλίο γεμάτο με την πλούσια δράση του Δημοτικού Γηροκομείου Αργοστολίου παρουσίασε σήμερα στο Δημαρχιακό Μέγαρο, η Πρόεδρος Συλλόγου “Γνώσης Πανόραμα” Βίρνα Κολαϊτη, εμπνευστής και συγγραφέας, συνοδευόμενη από το μέλος του Συλλόγου, Παναγή Παυλάτο.

Το βιβλίο παρέδωσε στον Δήμαρχο, Αλέξανδρο Παρίση η ίδια η κα Κολαϊτη, παρουσία του Αντιδημάρχου Τουρισμού, Ευάγγελου Κεκάτου και του Προέδρου του Δημοτικού Γηροκομείου, Γεράσιμου Αποστολάτου. Τα έσοδα από τις πωλήσεις του βιβλίου αυτού θα διατεθούν για την προμήθεια ενός μηχανήματος φυσιοθεραπείας για τις ανάγκες του Ιδρύματος που τόσο πολύ ανάγκη έχουν τα άτομα της τρίτης ηλικίας.

Ο Δήμαρχος Αλέξανδρος Παρίσης από τη μεριά του ευχαρίστησε την κα Κολαϊτη και την βράβευσε με την τιμητική πλακέτα του Δήμου ενώ παράλληλα εξήρε το πολύτιμο έργο που επιτελεί ο Πρόεδρος του Δημοτικού Γηροκομείου, Γεράσιμος Αποστολάτος.

1-DSC05646 1-DSC05634

1-DSC05635

1-DSC05637 1-DSC05642 1-DSC05648 1-DSC05650 1-DSC05651
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις