Στη Γιορτή της Ρομπόλας στα Φραγκάτα ο Δήμαρχος

Ο Δήμαρχος έχει αποδείξει ότι μπορεί να είναι παντού. Και αυτό το καλοκαίρι δεν έχει σταματήσει να επισκέπτεται εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται στο νησί μας. Χθες βράδυ έδωσε το παρόν στο παραδοσιακό πανηγύρι της Ρομπόλας, όπου με καλούς φίλους διασκέδασε μέχρι αργά και μίλησε με κόσμο.
Στις φωτογραφίες διακρίνουμε ακόμη τον πρόεδρο των Ομαλών Γεράσιμο Κουταβά, τον πρόεδρο της ΚΕΔΗΚΕ Άγγελο Κωνσταντάκη με τη γυναίκα του Σοφία, τον υπεύθυνο καθαριότητας και πρασίνου Σπύρο Ματιάτο, τον καλό φίλο του Δημάρχου Παναγή Φραγκιά, καθώς και τον Στηβ Κακέτση με τη γυναίκα του.
dimarxos-rompola dimarxos-rompola-2 dimarxos-rompola-3 dimarxos-rompola-4Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις