Το φαράγγι του Πόρου

 Σωματείο Ενοικιαζομένων Δωματίων Διαμερισμάτων “Οι Πρόννοι”

Ανοιχτή επιστολή

Θέμα: Το φαράγγι του Πόρου

Το Σωματείο ενοικιαζομένων δωματίων και διαμερισμάτων ‘’οι Προννοι’’ θεωρεί την πραγματοποίηση των έργων στο στενό του Πόρου επιτακτική και αναγκαία. Εξάλλου επανειλημμένα στο παρελθόν είχαμε υποβάλλει αίτημα για την τοποθέτηση πλέγμα προστασίας. Ωστόσο θα θέλαμε να επισημάνουμε ότι η επιλογή της περιόδου έναρξης των εργασιών πρέπει να γίνει τον κατάλληλο χρόνο ώστε να μη διαταραχτεί η τουριστική δραστηριότητα της περιοχής μας, όπως σας στο είχαμε επισημάνει και στην προηγούμενη επιστολή μας.

Αντιθέτως, αντιληφθήκαμε σήμερα χωρίς προειδοποίηση, ‘κλείσιμο του δρόμου λόγω έργων’ . Θα παρακαλούσαμε τους αξιότιμους αρμοδίους και υπεύθυνους του έργου να μας ενημερώσουν την ημερομηνία έναρξης και το χρόνο που θα χρειαστεί για την ολοκλήρωση του έργου , καθώς να μας ενημερώσετε τον σχεδιασμό και συγκεκριμένα ποια τεχνική πρόκειται να εφαρμοστή για τις κατολισθήσεις προς προστασία του ανθρώπου, αλλά και για την τελική μορφή που θα έχει το φαράγγι του Πόρου, ελπίζοντας να μην αλλοιωθεί η φυσική ομορφιά του φαραγγιού. Αν είχαμε φροντίσει εδώ και χρόνια και την άλλη διέξοδος ‘Αη Γιωργη -Ασπρογέρακα – Πόρος θα είχε λυθεί το πρόβλημα .

Με εκτίμηση.

Το Δ Σ ‘ΟΙ ΠΡΟΝΝΟΙ’ η πρόεδρος Μ Βαβάση & επ/πρόεδρος Γ. Μεταξάς.

FARAGGI
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις