Σε ρόλο “Μητσάρα” ο Νότης Μαρκάτος στην Ζάκυνθο;

Διαβάζουμε ότι ο “Γενικών Καθηκόντων” Νότης Μαρκάτος θα… “συνοδεύσει” τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη κατά την επίσκεψή του στη Ζάκυνθο λόγω της εορτής του Αγίου Διονυσίου.

Εμείς διαβάσαμε και ξαναδιαβάσαμε το επίσημο πρόγραμμα της επίσκεψης του Προέδρου της ΝΔ στη Ζάκυνθο, ψάξαμε και στο διαδίκτυο, είδαμε και τα δελτία τύπου, αλλά πουθενά δεν εντοπίσαμε κάποια αναφορά ότι στο επιτελείο που θα συνοδεύει τον Κυριάκο Μητσοτάκη θα συμπεριλαμβάνεται και ο Νότης Μαρκάτος.

Παράλειψη; Τον ξέχασαν; Δεν ασχολήθηκε κανείς μαζί του; Κανείς δεν ξέρει… Είναι άλλο πράγμα λοιπόν κάποιος να ακολουθεί αυτοβούλως κατά πόδας τον Πρόεδρο του κόμματός του, άλλο πράγμα να αγωνίζεται να μπει στο κάδρο των φωτογραφιών θυμίζοντας τον αλησμόνητο “Μητσάρα” και τελείως διαφορετικό πράγμα να συμπεριλαμβάνεται στο επιτελείο που πραγματικά συνοδεύει τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Υ.Γ1: Όσον αφορά τον κομματικό τίτλο που φέρει ο Νότης Μαρκάτος θυμίζουμε ότι αυτός είναι “κατά διορισμόν”, αλλά εμείς αναγνωρίζουμε μόνο όσους έχουν εκλεγεί στα όποια όργανα καθώς κάποιος πρέπει να θυμίσει στο Νότη Μαρκάτο ότι η ενασχόληση με τη πολιτική και τα κοινά προυποθέτει να θέτεις τον εαυτό σου στη λαική κρίση. Όλα τα υπόλοιπα είναι για γέλια

ΥΓ2: Πάντως καλό είναι ο Νότης Μαρκάτος να ξεκαθαρίσει σε τι βαθμό είναι ακόμη ΝΔ αφού σύμφωνα με πολιτικούς αναλυτές η τακτική και η στρατηγική του στην Κεφαλονιά περισσότερο εξυπηρετεί το ΣΥΡΙΖΑ.

anexarttitosblog.gr
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις