Εντύπωσιασε ντόπιους και επισκέπτες ο Πολιτιστικός Αύγουστος του Δήμου Κεφαλονιάς

Πραγματικά τόσο οι ντόπιοι όσο και οι επισκέπτες του νησιού μας έχουν εντυπωσιαστεί από τον πλούσιο πολιτιστικό Αύγουστο του νησιού μας αφού κατά κυριολεξία δεν προλάβαινε να διαλέξει ποιοτικές και πετυχημένες εκδηλώσεις.

Τι να πρωτοθυμηθεί κανείς, Το πρωτοποριακό φεστιβάλ Θερινού Κινηματογράφου; Τις μεγάλες συναυλίες; Τις Επτανησιακές περατζάδες; Τη Βαρκαρόλα; Τα Χορωδιακά Σχήματα; Τις Φιλαρμονικές του Δήμου; Τα θεατρικά δρώμενα; Και τόσα άλλα.

Όντως επρόκειτο για μία πανδαισία πνεύματος και πολιτισμού που ικανοποίησε ακόμα και τους πιο απαιτητικούς και φυσικά δεν μπορεί να αποφύγει κανείς τον πειρασμό να συγκρίνει όλα αυτά με το “πενιχρό μενού” που προσφέραν οι πρώην Δήμοι και οι πρώην Δήμαρχοι και μάλιστα με πολλαπλάσιο κόστος αλλά επί αυτού του θέματος θα επανέλθουμε συντόμως.
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις