Ε.Α.Σ. : 1.121.712,10€ σε 571 Ντόπιους Παραγωγούς

Ο Ε.Α.Σ. Κεφαλληνίας & Ιθάκης ενημερώνει ότι σύμφωνα με ανακοίνωση του Οργανισμού του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων πιστώθηκαν χθες, 10.8.2016, στους Τραπεζικούς Λογαριασμούς των δικαιούχων Ντόπιων Παραγωγών τα χρήματα του Μέτρου 13, Άξονα 2, του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης 2014 – 2020 από το Ευρωπαϊκό Γεωργικό Ταμείο Αγροτικής Ανάπτυξης (Ε.Γ.Τ.Α.Α.)

Αναλυτικότερα, σε 571 Θιακο – Κεφαλλονίτες δικαιούχους Παραγωγούς, που δεν είχαν πληρωθεί ή που είχαν υποβάλει ενστάσεις και δικαιώθηκαν, πιστώθηκε συνολικά το ποσό 1.121.712,10€ το οποίο αναφέρεται στην πρώην Εξισωτική Αποζημίωση έτους 2015, και είναι διαθέσιμο στους τραπεζικούς λογαριασμούς των από σήμερα.

Για περισσότερες διευκρινήσεις οι δικαιούχοι Κεφαλλονίτες και Θιακοί Παραγωγοί μπορούν να προσέρχονται στο πιστοποιημένο Κέντρο Εξυπηρέτησης Αγροτών (Κ.Ε.Α.) που λειτουργεί καθημερινά στο ιδιόκτητο κτιριακό συγκρότημα του Ε.Α.Σ. στο Αργοστόλι.

Από τον Ε.Α.Σ. Κεφαλληνίας & Ιθάκης
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις