Ανοίγει το Αρμάρι τση Νιόβης

 Η Νιόβη Καμπίτση – Φωτεινάτου, εμπνεύστρια του ανοίγματος του αρμαριού και η ΚΕΔΗΚΕ σας καλούν την Παρασκευή 12.8.2016 σ’ ένα ταξίδι γεύσεων από το «Αρμάρι τση Νιόβης».

Ελάτε να σας τρατάρουμε γλυκό τσης κούπας, το γλυκό της χαράς και της ξενοιασιάς, που μοσχοβολάει ανέμελες αναμνήσεις και που είναι φτιαγμένο με αγάπη και μεράκι από κεφαλονίτισσες κυρίες, με τον ίδιο παραδοσιακό τρόπο που το έφτιαχναν οι νόνες μας και οι μάνες μας.

Στο Αρμάρι τση Νιόβης, το οποίο προβάλει τον κεφαλονίτικο πολιτισμό και την τοπική παράδοση, το τραταμέντο αρχίζει στις 9.00 μμ στην πλατεία της Καμπάνας και είστε όλοι καλεσμένοι.

Για την Κ.Ε.ΔΗ.Κ.Ε

Ο Πρόεδρος

Άγγελος Δ. Κωνσταντάκης

 
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις