Μήνυμα Ηλία Μπεριάτου-ΙΚΙ στην Εβδομαδα Αποδήμων

Αγαπητοί συμπατριώτες και συμπατριώτισες

Εκ μέρους του Ιδρύματος Κεφαλονιάς και Ιθάκης (ΙΚΙ) θα ήθελα να απευθύνω θερμό χαιρετισμό προς όλους τους αποδήμους των νησιών μας και να ευχηθώ κάθε επιτυχία στις φετινές εκδηλώσεις  καθώς και γενικότερα στην εκπλήρωση όλων των προσδοκιών τους.

Το ΙΚΙ επικεντρώνει τη δράση του σε επιστημονικές εκδηλώσεις (συμπόσια, συνέδρια, εκδόσεις) γύρω από το περιβάλλον, την ανάπτυξη και τον πολιτισμό που αποτελούν κρίσιμα ζητήματα και μείζονες στόχους για τα νησιά μας.

Αναμφίβολα η συνεργασία με τους θεσμικούς φορείς των ομογενών μας, τόσο του εξωτερικού όσο και του εσωτερικού, μπορεί να συμβάλλει καθοριστικά στην επίτευξη των στόχων αυτών.

Το ΙΚΙ στηρίζει τις προσπάθειες και πρωτοβουλίες των αποδήμων και είναι πάντα στην διάθεση τους για κάθε έργο, ενέργεια ή δράση που σκοπεύει στην ποιοτική αναβάθμιση και ανάδειξη της Κεφαλονιάς και Ιθάκης αλλά και ευρύτερα των Ιονίων Νήσων

Με θερμούς φιλικούς και πατριωτικούς χαιρετισμούς

Ηλίας Μεριάτος

Καθηγητής χωροταξικού και περιβαλλοντικού σχεδιασμού πανεπιστημίου Θεσσαλίας

Αντιπρόεδρος του Ιδρύματος  Κεφαλονιάς και Ιθάκης (ΙΚΙ)

 
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις