Μια πολύ ενδιαφέρουσα διάλεξη απόψε στο Saristra Festival στα Παλιά Βλαχάτα της Σάμης

Μια πολύ ενδιαφέρουσα διάλεξη απόψε (7/8, 20:00-21:30) στο Saristra Festival στα Παλιά Βλαχάτα της Σάμης.

Η Ναντίνα Κόκοτου και ο Αλέξανδρος Ανανιάδης Μπασιάς θα μιλήσουν για την πολιτιστική κληρονομιά της Κεφαλονιάς, τη διαχείριση και την εξέλιξη αυτής, όπως επίσης και για τις τεχνολογικές μεθόδους εφαρμογής ψηφιοποίησης, που αφορούν σε Ιστορικά Κέντρα, αρχαιολογικούς χώρους και Διατηρητέα Κτήρια.

Συγκεκριμένα ο κ. Μπασιάς με την ομάδα του θα μιλήσει για την “Προβολή της πολιτιστικής και φυσικής κληρονομιάς μέσω εικονικής και επαυξημένης πραγματικότητας”, η Υποψήφια Δρ. Ναντίνα Κόκοτου θα μιλήσει με θέμα «H Κτισμένη Πολιτιστική Κληρονομιά της Κεφαλλονιάς, τα Διατηρητέα Μνημεία και οι δυνατότητες αξιοποίησής των», ενώ θα αναγνωσθεί και η εισήγηση της Δρ. Μάνιας Μπεριάτου με θέμα το “Ιστορικό δομημένο περιβάλλον Κεφαλονιάς & Ιθάκης: οι παραδοσιακοί οικισμοί”.
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις