Σε δεύτερη βελτιωμένη έκδοση το “Πυργί Κεφαλονιάς στο πέρασμα των Αιώνων” του Βαγγέλη Φλωράτου

Μετά τη θερμή υποδοχή της Α΄ έκδοσης του βιβλίου του Βαγγέλη Φλωράτου με τίτλο “Πυργί Κεφαλονιάς στο Πέρασμα των Αιώνων“, ο συγγραφέας επανέρχεται με τη βελτιωμένη και επαυξημένη Β΄έκδοση του βιβλίου με το οποίο συγκεντρώνονται, για πρώτη φορά, στοιχεία και υλικό για την ιστορία του τόπου από τους Μυκηναϊκούς χρόνους μέχρι σήμερα.
Μετά από έρευνα πολλών δεκαετιών, ο Βαγγέλης Φλωράτος προσφέρει στους αναγνώστες ανέκδοτες αφηγήσεις περιηγητών των περασμένων αιώνων, προσεισμικές φωτογραφίες του χωρίου και των ανθρώπων του, μαζί με μία νοσταλγική αναδρομή στα έθιμα και στις ασχολίες των κατοίκων του πανέμορφου οικισμού που αντικρίζει την ελατοσκέπαστη πλαγιά του Αίνου συνθέτουν ένα εξαιρετικά ενδιαφέρον ανάγνωσμα .
Τηλ. επικοινωνίας για τη διάθεση τού βιβλίου
26740 81476
6976294654
Ηλ. Διεύθυνση
eksofillo aytia LR (1)Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις