Συγχαρητήρια μήνυμα στους Κερκυραίους αθλητές του Κ.Γ.Σ

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ
ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Ν.ΚΕΡΚΥΡΑΣ
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Τα μέλη της Συντονιστικής Επιτροπής Ανεξαρτήτων Ελλήνων Κέρκυρας συγχαίρουμε τοuς αθλητές του Κερκυραϊκού Γυμναστικού Συλλόγου για τη μεγάλη τους επιτυχία στους διεθνείς αγώνες που έλαβαν μέρος εκπροσωπώντας την Ελλάδα.
Θερμά συγχαρητήρια στην ¨ασημένια”πρωταθλήτρια Κωνσταντίνα Ρωμαίου για το συγκλονιστικό άλμα που την οδήγησε στο δεύτερο σκαλί του κόσμου! Η κατάκτηση
του ασημένιου μεταλλίου στο τριπλούν στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Εφήβων/Νεανίδων στο Μπίντγκοζ της Πολωνίας, από την Κερκυραία αθλήτρια του Κ.Γ.Σ μας γέμισε όλους συγκίνηση και περηφάνια!
Θερμά συγχαρητήρια  στο ¨χρυσό” πρωταθλητή Παναγιώτη Μαντζουρογιάννη για το χρυσό μετάλλιο στο μήκος που κατέκτησε στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα στίβου  Παίδων – Κορασίδων στην Τιφλίδα  και στον αθλητή Ν. Νεράντζη για τη συμμετοχή του στους προκριματικούς στο άλμα επί κοντώ στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα.

Συγχαρητήρια αξίζουν και στους προπονητές τους καθώς και στον ιστορικό Κερκυραικό Γυμναστικό Σύλλογο για τις μεγάλες επιτυχίες των αθλητών του.
Σε μια εποχή πολύ δύσκολη ιδιαίτερα για τη νέα γενιά η κοινωνία μας, οι νέοι, έχουν ανάγκη από τα θετικά μηνύματα που στέλνουν αυτοί οι αθλητές. Από το μήνυμα της προσπάθειας,της επιμονής και του αγώνα που καταφέρνει να ξεπερνάει κάθε δυσκολία.Μεγάλη η περηφάνια και η τιμή που νιώθουμε για τις επιτυχίες των δικών μας παιδιών αλλά ταυτόχρονα μεγάλη είναι και η ευθύνη και η  υποχρέωση στήριξης και περαιτέρω ενδυνάμωσης των προσπαθειών τους.Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις