Ποδοσφαιρικό τουρνουά UEFA Grassroots

Αύριο Σάββατο 6/8 και ώρα 18:00′ ξεκινούν τα διασκεδαστικά ποδοσφαιρικά τουρνουά στα πλαίσια του προγράμματος Grassroots της UEFA στην Κεφαλονιά και την Ένωσή μας. Στα τουρνουά μπορούν να συμμετάσχουν ομάδες αγοριών και κοριτσιών (για τις ηλικίες από 5-11 ετών) σε αγώνες 5Χ5, 6Χ6, 7Χ7, και 11Χ11 χωρίς να ισχύουν αυστηρά οι κανόνες διαιτησίας και χωρίς καμία έμφαση στο τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.
Οι ηλικίες των παιδιών που θα συμμετέχουν σε ένα παιχνίδι θα είναι παραπλήσιες. Σε όλους τους συμμετέχοντες θα δοθούν αναμνηστικά συμμετοχής.
Οι ομάδες και οι παρέες που επιθυμούν να λάβουν μέρος καλούνται να βρίσκονται τόσο το Σάββατο στις 18:00′ στις εγκαταστάσεις του Κλειστού Γηπέδου Αντώνης Τρίτσης. Η συμμετοχή είναι ελεύθερη για αγόρια και κορίτσια και μπορούν να μετάσχουν όλοι όσοι το επιθυμούν αρκεί να παραβρεθούν στο γήπεδο την ημέρα εκείνη. Σας περιμένουμε να γνωρίσουμε το ποδόσφαιρο παίζοντας!
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις