Αφιέρωμα της εφημερίδας “Τα Νέα” στο Δήμο Κεφαλονιάς για το Φεστιβάλ Θερινού Κινηματογράφου

Μία ολόκληρο σελίδα αφιερώνη το πολιτιστικό τμήμα της μεγαλύτερης αθηναϊκής εφημερίδας “Τα Νέα” στο Δήμο Κεφαλονιάς και ειδικότερα στο πρωτοποριακό Φεστιβάλ Θερινού Κινηματογράφου που διοργανώνεται στο Πλατύ Γιαλό Αργοστολίου, στα Λέπεδα Ληξουρίου και στο Αμφιθέατρο “Γεράσιμος Σκλάβος”.

Στα σχόλιά της η εφημερίδα δεν τσιγγουνεύεται θετικών σχολίων για την πολιτιστική δράση του Δήμου Κεφαλονάς ενώ παράλληλα επαινεί των μαγευτικών περιοχών του Πλατύ Γιαλού στο Αργοστόλι και των Λέπεδων στο Ληξούρι ως χώρων διοργάνωσης του Φεστιβάλ.

Εμείς το έχουμε ξαναγράψει όλοι οι σοβαροί και υπεύθυνοι άνθρωποι επαινούν το Δήμο Κεφαλονιάς μόνο κάτι τοπικά παρά-sites βρίζουν όλη μέρα τη Δημοτική Αρχή καθώς πίσω από αυτά κρύβονται δύο τρεις γωνστοί πολιτικά “τελειωμένοι”  αντίπαλοι της πλειοψηφούσας παράταξης που διοικεί το Δήμο Κεφαλονιάς.
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις