Καθαρισμός στον αρχαιολογικό χώρο του Ρωμαϊκού τάφου στο Φισκάρδο

Το Σάββατο 30 Ιουλίου και στα πλαίσια της απόκτησης από το Ξενοδοχείο Balhambra του πράσινου πιστοποιητικού GreenKey, καθαρίσαμε από τα χόρτα τον αρχαιολογικό χώρο του Ρωμαϊκού τάφου στο Φισκάρδο.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με την IonianEco και τον περιβαλλοντικό μας σύμβουλο Κωνσταντίνο Πρέντζα και είναι η αρχή ανάλογων εκδηλώσεων, είτε σε μνημεία της πολιτιστικής μας κληρονομιάς είτε δράσεων προστασίας – γνωριμίας ή ανάδειξης του φυσικού μας περιβάλλοντος.

Πιστεύουμε στην εταιρική κοινωνική ευθύνη και θεωρούμε αδήριτη ανάγκη οι επιχειρηματίες να ηγηθούν στις δράσεις που προστατεύουν και αναδεικνύουν το Φυσικό μας Περιβάλλον και τον Πολιτισμό μας, τα δύο στοιχεία που κάνουν την Ελλάδα να ξεχωρίζει παγκοσμίως.

Εκ της Διεύθυνσης του Ξενοδοχείου

ΜΥΡΤΟΣ ΑΞΕΤΕΕ

110 111 113 133

πριν 4πριν 7after 27 μετά 1 μετά 15 μετά 110 - Αντιγραφή μετά 911 μετά 1111
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις