“Φουλάρει τις μηχανές” της ΚΕΔΗΚΕ τον Αύγουστο ο Άγγελος Κωνσταντάκης

Ένα μοναδικό Αύγουστο από πλευράς πολιτιστικών εκδηλώσεων υπόσχεται στους Κεφαλονίτες αλλά και στους επισκέπτες του νησιού μας ο Πρόεδρος της ΚΕΔΗΚΕ, Άγγελος Κωνσταντάκης.

Ως γνωστόν ο Άγγελος Κωνσταντάκης έχει το δόγμα ότι “εχθρός του καλού είναι πάντα το καλύτερο” οπότε δεν πρόκειται “να αναπαυθεί στις δάφνες” του προηγούμενου καλοκαιριού αλλά φιλοδοξεί φέτος να οργανώσει ένα πολύ πιο έντονο από πέρυσι πολιτιστικό Αύγουστο.

Έτσι πλήθος θεατρικών παραστάσεων, χορωδιών, φιλαρμονικών, χορευτικών και άλλων σχημάτων πρόκειται να δράσουν στην Κεφαλονιά τις επόμενες μέρες. Προσδεθείτε λοιπόν γιατί ο Άγγελος φούλαρε τις μηχανές… Και ο Αύγουστος προβλέπεται καυτός.
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις