Πρόγραμμα διακοπών υδροδότησης στις τοπικές κοινότητες Θηναίας και Αγκώνα για το επόμενο εικοσαήμερο

 Η ΔΕΥΑ ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑΣ ενημερώνει τους καταναλωτές ότι προκειμένου να διασφαλιστεί η υδροδότηση της περιοχής των τοπικών κοινοτήτων Θηναίας, Αγκώνα, Νυφίου, Φάρσων, Κουρουκλάτων κατά το επόμενο εικοσαήμερο θα υπάρχουν προγραμματισμένες διακοπές υδροδότησης κάθε μέρα:

α) Στην τοπική κοινότητα Θηναίας από 09.00π.μ-14.00μ.μ

β) Στην τοπική κονότητα Αγκώνα από 08.00π.μ-12.00μ.μ

Οι παραπάνω διακοπές υδροδότησης στις συγκεκριμένες ως άνω τοπικές κοινότητες είναι επιβεβλημένες κατά το επόμενο εικοσαήμερο ώστε να διασφαλιστεί η ομαλή υδροδότηση, όχι μόνο των ιδίων αλλά και των τοπικών κοινοτήτων Νυφίου, Φάρσων, Κουρουκλάτων.

Όσο αφορά ιδίως την τοπική κοινότητα Φάρσων συνιστούμε στους δημότες μας άμεση αποτροπή των φαινομένων υπερκατανάλωσης, διότι σε αντίθετη περίπτωση το πρόγραμμα διακοπών υδροδότησης θα επεκταθεί και εκεί. Υπενθυμίζουμε στους δημότες των ανωτέρω περιοχών ότι έχουν περιορισμένη δυνατότητα υδροδότησης και ότι ήδη η υπηρεσία εξαντλεί όλα τα όρια προκειμένου το πρόβλημα να περιορίζεται, οπότε είναι αναγκαία και η συνεργασία τους προκειμένου να επανέλθουμε μετά το εικοσαήμερο στην υδροδότηση χωρίς διακοπές.

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την κατανόησή σας.

Ο Πρόεδρος

Ανουσάκης Νικόλαος

 
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις