Δημοτικό Συμβούλιο: Αντιπαράθεση για τα χρήματα των σχολικών κτιρίων

Για μία ακόμη φορά στη χθεσινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου παρακολουθήσαμε τη γνωστή αντιπαράθεση μεταξύ Δημοτικής Αρχής και αντιπολίτευσης για τα κονδύλια των σχολείων. Η αντιπολίτευση “ξιφούλκησε” κατά της Δημοτικής Αρχής ότι τα χρήματα είναι λίγα και ότι δεν ασκεί την απαιτούμενη πίεση στην κυβέρνηση. Από την πλευρά της Δημοτικής Αρχής, τόσο ο Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Γιώργος Κατσιβέλης όσο και ο εντεταλμένος σύμβουλος Λειβαθούς Ηλίας Κουρκουμέλης υπογράμμισαν ότι η Δημοτική Αρχή προσπαθεί και με ιδίους πόρους και μάλιστα φέτος αυξημένους, να καλύψει όλες τις ανάγκες που υπάρχουν.

Υ.Γ.: Θα συνιστούσαμε στον Βασίλη Ρουχωτά που και σε αυτό το θέμα ήταν “λάβρος” κατά της Δημοτικής Αρχής παρόλο που γνωρίζει ότι οι καθυστερήσεις αποκατάστασης των σχολικών κτιρίων βαρύνουν την κυβέρνηση, αν θέλει πραγματικά να βοηθήσει το Δήμο, να σταματήσει την “λαικίστικη” ρητορική του και να χρησιμοποιήσει τις καλές πολιτικές σχέσεις που φαίνεται να διατηρεί με το κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ και την βουλευτίνα, μπας και τρέξουν γρηγορότερα κάποιες δράσεις που παραμένουν “στις καλένδες”.
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις