Οι κάτοικοι του Ελειού-Πρόννων καταγγέλουν τα φωτοβολταϊκά πάρκα

Ανάστατοι είναι οι κάτοικοι της περιοχής Ελειού-Πρόννων καθώς θεωρούν ότι τα φωτοβολταικά πάρκα επιβαρύνουν αισθητικά και περιβαλλοντικά την περιοχή τους.

Και ναι μεν, τα φωτοβολταικά πάρκα αποτελούν μία εναλλακτική μορφή ενέργειας, από την άλλη όμως οι κάτοικοι επιμένουν ότι πρέπει να γίνεται έλεγχος στο αν τηρούνται οι όροι αδειοδότησης και οι περιβαλλοντικοί όροι γενικά, όπως και το να υπάρχει ένα μέτρο στον αριθμό των σχετικών εγκρίσεων.

Οι κάτοικοι καταγγέλουν ότι δεν θα ανεχθούν την περαιτέρω υποβάθμιση, όπως οι ίδιοι το θεωρούν, της εικόνας της περιοχής τους και σύντομα θα επιληφθούν οι αρμόδιες αρχές αφού δείχνουν αποφασισμένοι να προχωρήσουν το θέμα, τόσο για τα ήδη εγκατεστημένα πάρκα, όσο και γι’αυτά που είναι υπό υλοποίηση.
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις