Ιστορία μου, Αμαρτία μου: “Ταγκό για δύο” στη σχέση Διαδημοτικής-Πρώην Δήμου Αργοστολίου;

Πολλά είχαν ειπωθεί στο παρελθόν και πολλά είχαν λεχθεί για τη σχέση πρώην Δήμου Αργοστολίου και της τότε Διαδημοτικής. Η αλήθεια είναι όμως ότι ουδέποτε έγινε έρευνα σε βάθος και ουδέποτε υπήρξε σοβαρή προσπάθεια ελέγχου των δρωμένων εκείνης της περιόδου.

Ευτυχώς όμως, σύμφωνα με πληροφορίες μας, τα αρχεία έχουν διατηρηθεί σε άριστη κατάσταση από τις μετέπειτα διοικήσεις της Διαδημοτικής οπότε είναι εφικτή, ακόμη και σήμερα, μία πραγματική έρευνα ώστε να υπάρξει και σε αυτό το ζήτημα απόλυτη διαφάνεια.

Μη ξεχνάμε ότι εκείνη την περίοδο δεν υπήρχε το ΔΙΑΥΓΕΙΑ και ο κόσμος δεν είχε την άπλετη ενημέρωση. Είναι όμως αναγκαίο, έστω και τώρα, να υπάρξει ένας ουσιώδης έλεγχος, καθώς σύμφωνα με νομικούς κύκλους αν έχουν υπάρξει παραβάσεις από ένα ποσό και πάνω δεν τίθεται θέμα παραγραφής και ο φάκελος σε αυτή την περίπτωση είναι ανοιχτός.

Επιβάλλεται λοιπόν, η τωρινή Δημοτική Αρχή του Δήμου Κεφαλλονιάς να ασχοληθεί και με αυτό το ζήτημα, πολύ περισσότερο όταν υπάρχουν πρόσωπα με μία πορεία που προβληματίζει έντονα.
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις